Idandatud toortatra trühvlid datlitest

Tervislikud trühvlid, kus ei ole kasutatud suhkur ega muidu magusaid aineid. Seega on trühvlid mõnusad maiused ka neile, kes pole suured magusesõbrad.

Koostisosad

Põhi:

Valmistamine

Põhimassi tegemine

  • Purusta datlid ja kuivatatud ploomid blendris või aja läbi hakklihamasina.
  • Lisa leotatud toortatar ja väikesteks tükkideks lõigatud aprikoosid.
  • Mudi mass kätega ühtlaseks. Nüüd on põhimass valmis ja saad hakata tegema erinevaid trühvelid.
  1. Tammetõru kommid toorjuustuga
    • Lisa põhimassile kakaod ja toorjuustu, mudi käte vahel ühtlaseks.
    • Vormi põhimassist väikesed kerad.
    • Veereta trühvleid tammetõrujahu ja kakao segu sees.
  2. Pähkli-seemnekommid
    • Lisa põhimassile tükeldatud pähkleid, mandleid, seesamiseemneid vms.
    • Veereta seesamiseemnetes.
  3. Nõgesejahu kommid
    • Lisa põhimassile toorjuustu.
    • Vormi põhimassist väikesed kerad.
    • Veereta nõgesejahus või purustatud kuivades nõgese lehtedes.
  • Enne trühvlite valmistamist võib valmis trühvlimassi panna külmkappi veidi tahenema.
  • Valmis trühvlid pane väikestesse trühvlipaberitesse.
  • Valmis trühvlid säilivad külmkapis 5-6- päeva.
  • Kui soovid trühvleid pikemalt säilitada, pane trühvlid sügavkülmikusse ja enne söömist sulata üles.

Veel retsepte