- 5 kartulit (Pärnu turult)
- 4 porgandit (Pärnu turult)
- 100 g rohelist salatit (spinat, kapsas, peasalat jne)
- 1 kg meritinti (Kihnu kalamehelt)
- 70g karulauku (kohalikust metsast)
- 300 g hapukoort
- 100 g mahedat täistera nisujahu (Koksvere Veski, Põhja-Sakala vald Koksvere küla)
- 20 g võid (kohalikust Selja meiereist)
- õli meritindi praadimiseks
- 2 tl soola
- pipart maitse järgi
Kasutame küpsiseid, et aidata teil tõhusalt navigeerida ja teatud funktsioone täita. Üksikasjalikku teavet kõigi küpsiste kohta leiate allpool iga nõusolekukategooria alt. Küpsised, mis on liigitatud kui "Vajalikud", salvestatakse teie brauserisse, kuna need on olulised saidi põhifunktsioonide võimaldamiseks.